7.10.2022 12:09
Papas Ry

Seuratiedote 10/2022

Seuratiedote 10/2022

Kauden 2022–2023 Salibandyn pelipassimyynti on alkanut 1.8.2022. Pelaajan tulee hankkia Salibandyliiton järjestämiin kilpailuihin / turnauksiin oikeuttava pelipassi ennen ensimmäistä ottelua, kuten kilpailusäännöissä on määrätty. Pelipassin ostaminen tapahtuu Olympiakomitean Suomisport-järjestelmästä (www.suomisport.fi). Huomioittehan, että edellinen pelipassi+vakuutus päättyi 31.7.2022, joten on tärkeää hankkia uusi pelipassi+vakuutus jo nyt, turvaamaan myös pelaajan harjoittelua. Lisätietoja pelipasseista löydät täältä: https://salibandy.fi/fi/palvelut/pelaajalle/pelipassit-pelaajalle/ 

Joukkueiden kotiottelut lokakuussa: 

LA 8.10 

P18 klo 10.00 vs. OLS & 14.00 vs HaHe 

M1 klo 16.00 vs. Sastamolo Kings 

SU 9.10 

M AKATEMIA klo 11.00 vs. Kainuun Ärjy & 16.00 vs. SC Muden Pallo 

SU 16.10 

N1 klo 11.00 vs. Classic II ja 15.30 vs. Gunners

LähiTapiola Kainuu-Koillismaa ja Papas yhteistyöhön!

"LähiTapiola Kainuu-Koillismaa tarjoaa asiakkailleen vahinko- ja henkivakuuttaminen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Kauttamme saat myös eläkevakuuttamisen palvelut.

LähiTapiola Kainuu-Koillismaa on asiakkaidensa omistama. Se tarkoittaa, että asiakkailla on todelliset ja toimivat vaikuttamiskanavat ja oikeus osallistua alueyhtiön yhtiökokoukseen. Yhtiökokouksessa keskinäisen yhtiön omistaja-asiakkaat valitsevat hallintoneuvoston. Hallintoneuvosto valitsee hallituksen."  Lisätietoa uudesta yhteistyökumppanistamme: https://www.lahitapiola.fi/tietoa-lahitapiolasta/yhtiot/kainuu-koillismaa 

Yhteistyösopimus sisältää muun muassa vakuutusten tarjoamisen Papaksen jäsenille. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Lähitapiola kontaktoi ne Papaksen jäsenet, jotka ovat antaneet luvan suoramarkkinoinnille. Markkinointi kohdistetaan kaikille jäsenille, mutta varsinaiset yhteydenotot Lähitapiolalta tulee vain täysi-ikäisille jäsenille ja alaikäisten huoltajille. Näin ollen Myclubista tulee käydä klikkaamassa suoramarkkinointi kenttä (kyllä/ei), jolla annetaan lupa yhteystietojen jakamiselle Lähitapiolalle. Yhteistyön kautta Lähitapiolaa kannattaa hyödyntää vakuutusasioissa.

Ohjeet suoramarkkinointikentän täyttämiseen: 
Myclubista -> omat tiedot -> muokkaa -> alhaalla suoramarkkinointi -kenttä.

Lisäksi Papaksen nettisivuille mentäessä ilmestyy LähiTapiolan liidilomake, jonka kautta voit täyttää yhteystietosi ja sinuun ollaan yhteydessä vakuutusasioissa LähiTapiolalta.

Päivitetty seuraohje

Seuraohjetta on päivitetty kaudelle 22–23. Päivitetyn seuraohjeen löydät https://www.papas.fi/Seuraohje tai voit ladata seuraohjeen itsellesi liitteistä.

Työntekijöiden yhteystiedot: 

Seuratyöntekijä: Jami Mattila p. 0442443180 seuratyontekija@papas.fi  

Valmennuspäällikkö: Juha Poranen p. 0413176066 valmennuspaallikko@papas.fi