2018-08-20 12:45
Papas Ry

Tiedote kaudesta 2018-2019

Hei Papaslainen!
 

Kesä alkaa olla ohitse ja on aika suunnata katseet kohti syksyä ja tulevaa kautta.

 

Uusi kausi tarkoittaa myös uuden lisenssin ostamista. Edellisen kauden lisenssin vakuutuksen voimassaolo päättyi 31.7.2018 ja nyt olisi hyvä aika ostaa uusi lisenssi tulevalle kaudelle, kun harjoituksetkin pikku hiljaa alkavat joka joukkueella.

 

Lisenssi on pakollinen kaikille salibandyn kilpatoiminnassa mukana oleville. Kilpatoiminnalla tarkoitetaan kaikkia salibandyliiton järjestämiä otteluita. Lisenssejä on erilaisia eri-ikäisille pelaajille ja erilaisiin salibandytoimintoihin. Vakuutus on jokaiselle Papasin liikunnallisessa toiminnassa mukana olevalle pakollinen. Sen voi hankkia joko lisenssin ohessa, tai se voi olla erikseen hankittu, toimintaan sopiva ja sen kattava vakuutus.

 

Täältä löydät lisää tietoa lisenssivaihtoehdoisa ja pääset myös lisenssiostoksille: https://salibandy.fi/palvelut/pelipassit/urheiluvakuutus/
 

Tämän lisäksi on hyvä tuoda esille myös muutama muu asia. Kuten ennenkin, mutta etenkin tästä eteenpäin on syytä huolehtia sekä joukkueiden että seuran maksut tulee ajallaan maksetuksi. Seura on päättänyt tiukentaa erääntyneiden laskujen perimistä. Seura on ottanut kesän aikana käyttöön Suomen Perintätoimisto Oy palvelut ja lasku siirtyykin perintätoimiston käsiteltäväksi ollessaan 42 päivää myöhässä.
 

Uutena tulevalle kaudelle tulee myös varustesopimuksen muuttuminen, sillä Papas ry on solminut varustesopimuksen Oxdogin kanssa. Tulemme tiedottamaan sopimuksesta tarkemmin vielä elokuun aikana.

 

Pelaamisen iloa ja onnistumisia ihan jokaiselle seuran jäsenelle kaudella 2018-2019. Tehdään tulevasta kaudesta vielä edellistäkin parempi! :)

 

Sarita Kuusisto, Papas ry