30.11.2022 13:00
Papas Ry

Seuratiedote 11/2022

Seuratiedote 11/2022

Etsitään Tiktok-vastaavaa! 

Oletko kiinnostunut sosiaalisesta mediasta ja tykkäät erityisesti TikTok-videoiden tekemisestä? TikTok on etenkin nuorison keskuudessa suosittu palvelu, jossa voit tehdä ja jakaa lyhyitä videoita. Mikäli haluaisit toimia seuran TikTok-vastaavana, jossa pääset suunnittelemaan ja luomaan videoita seuran toiminnasta niin voit olla yhteydessä seuratyöntekijään. Yhteystiedot löydät tiedotteen lopusta.

Yhteistyökumppani LähiTapiola Kainuu-Koillismaa 

"LähiTapiola Kainuu-Koillismaa tarjoaa asiakkailleen vahinko- ja henkivakuuttaminen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Kauttamme saat myös eläkevakuuttamisen palvelut."  

"LähiTapiola Kainuu-Koillismaa on asiakkaidensa omistama. Se tarkoittaa, että asiakkailla on todelliset ja toimivat vaikuttamiskanavat ja oikeus osallistua alueyhtiön yhtiökokoukseen. Yhtiökokouksessa keskinäisen yhtiön omistaja-asiakkaat valitsevat hallintoneuvoston. Hallintoneuvosto valitsee hallituksen."  

Lisätietoa yhteistyökumppanistamme: https://www.lahitapiola.fi/tietoa-lahitapiolasta/yhtiot/kainuu-koillismaa  

Papaksen nettisivuille mentäessä ilmestyy LähiTapiolan liidilomake, jonka kautta voit täyttää yhteystietosi ja sinuun ollaan yhteydessä vakuutusasioissa LähiTapiolalta. 

Loppuvuoden kotiottelut Kajaanihallilla:

M1 4.12 klo 18 vs Rankat Ankat

Työntekijöiden yhteystiedot:  

Seuratyöntekijä: Jami Mattila p. 0442443180 seuratyontekija@papas.fi   

Valmennuspäällikkö: Juha Poranen p. 0413176066 valmennuspaallikko@papas.fi