2022-04-06 15:30
Papas Ry

Seuratiedote 4/2022

Salibandyn päiväkesäleiri järjestetään kesäkuussa ti-to 14.-16.6.2022, joka päivä klo 9-15 Kajaanihallilla. Salibandyleiri on tarkoitettu 2007-2014-syntyneille tytöille sekä pojille. Papaksen salibandyn kesäleireille voi osallistua muutkin kuin seuran toiminnassa jo mukana olevat pelaajat. Vanhemmille suunnattu leiri on Salibandyn taitoleiri, jossa keskitytään enemmän lajiin ja lajiharjoituksiin. Nuoremmille suunnattu on Säbäleiri, jossa salibandyn lisäksi on myös ryhmäytymistä, pelejä ja muita aktiviteetteja. Ilmoittautuminen on auki ja tapahtuu myclubissa: https://papas.myclub.fi/flow/events/3952458. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja leiristä löydät seuran kotisivuilta: https://www.papas.fi/Leirit

Seuran toimihenkilöille tarkoitettu palaveri järjestetään maanantaina 11.4.2022 klo 18-19:30 Kajaanihallilla. Toimihenkilöpalaverissa käydään lävitse kulunutta kautta, kerrotaan onnistumisia ja kehittämiskohteita. Palaverissa myös suunnataan katseita tulevaan, niin loppukevääseen, kesään kuin ensi kauteenkin. Mukaan palaveriin kutsutaan valmentajat, joukkueenjohtajat ja rahastonhoitajat. On erityisen toivottavaa, että mahdollisuuksien mukaan jokainen kutsuttu on paikalla. Palaverista tehdään muistio, mutta siihen ei koskaan saa koko palaverin antia. Siksikin on tärkeää olla paikalla! Ilmoittauduthan tapahtumaan myClubissa, näin osataan varautua tarvittaessa myös isompaan tilaan. Palaveriin voi myös itse ehdottaa sisältöä etukäteen soittamalla Saritalle tai laittamalla viestiä/sähköpostia.

Papaksen seuratyöntekijä Sarita Kuusisto siirtyy uusiin haasteisiin toisen työnantajan palvelukseen. Saritan työsuhde Papaksella päättyy 29.4.2022. Papas haluaa kiittää Saritaa, pitkäaikaista ja pidettyä työntekijäänsä, hienosti ja tunnollisesti tehdystä työstä. Sarita on ollut tärkeä palanen seuramme kehittämisessä ja iso osa sujuvaa päivittäistoimintaa. Toivotamme Saritalle onnea ja menestystä uusien haasteiden parissa. Papas on käynnistänyt prosessin tehtävän täyttämiseksi. Asiasta tiedotetaan myöhemmin.

Yhteistyökumppanimme Intersport Kajaanissa on voimassa seura-alennukset Papasin jäsenille hyllyostoista seuraavasti: Salibandymailat -10% lisäalennus Intersportin kampanjahinnoista, salibandytarvikkeet, mv-varusteet, salibandykengät, lavat sh -20% ja muut kengät ja tekstiilit sh -15%. Kerro kassalla olevasi Papasin jäsen ja pyydettäessä näytä myClub jäsenkorttiasi, niin saat alennuksen.

Seuran työntekijöiden yhteystiedot:
Seuratyöntekijä: Sarita Kuusisto p. 0442443180 sarita.kuusisto@papas.fi
Valmennuspäällikkö: Petri Eskelinen p. 0413176066 valmennuspaallikko@papas.fi