4.3.2022 12:15
Papas Ry

Seuratiedote 3/2022

Seuran tapahtumat maaliskuussa:
8.-11.3.2022 Suunniteltu talvileiri on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Kesäleiri-ilmoittautuminen aukeaa lähiviikkoina, joten kannattaa seurata Papaksen uutiskanavia!
19.3.2022 Firmaturnauksen ilmoittautuminen on käynnissä! Muutama joukkue on jo ilmoittautunut, mutta lisää yrityksiä kaivataan mukaan. Olisiko sinun työpaikallasi intoa lähteä viettämään mukavaa päivää salibandyn parissa? Kokoa joukkue ja ilmoita mukaan. Lisätietoja liitteenä olevasta tiedostosta (uusi pelipäivä tosiaan 19.3).

Seuran kesätyöntekijärekry on avoinna! Etsimme kesätyöntekijöitä aikavälille 6.-19.6.2022, jonka aikana järjestetään myös salibandyn päiväkesäleirit. Työtehtävät tulevatkin painottumaan juuri leirin suunnitteluun ja ohjaamiseen. Edellytys kesätyösuhteen solmimiselle on Kajaanin kaupungin kesätyöseteli. Lisätietoja ja hakuohjeet löytyvät liitteenä olevasta mainoksesta. Tervetuloa meille kesätöihin!

COVID-19 tilannepäivitys: Muistetaan edelleen, ettei harjoituksiin tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita (oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky). Pidetään huolta käsihygieniasta ja pestään kädet ennen harjoituksia sekä heti harjoitusten jälkeen. Joukkueen ulkopuoliset henkilöt eivät tule pukuhuoneisiin eivätkä saa jäädä seuraamaan harjoituksia paikanpäälle. Tämä koskee kaikkia harjoitus- tai pelipaikkoja. Pukukopissa vietettyä aikaa tulee minimoida (riskialttein paikka koronan suhteen).

Jokaisen seuran jäsenen on ilmoittauduttava harjoituksiin myClubissa. Koronatilanteen vuoksi seura ja joukkueen taustat ovat velvoitettuja pitämään 14 päivää kirjaa harjoitustapahtumiin osallistuvista henkilöistä. Valmentaja, apuvalmentaja tai joukkueenjohtaja voi ladata MyClub Coach -sovelluksen puhelimeensa ja kirjata sillä tapahtumiin osallistujat (myös vahvistaa ennakkoilmoittautuneet). Osallistumisen vahvistaminen onnistuu myös selaimella myClubissa.

Kainuun Soten uusin koronatiedote (2.3.2022): https://sote.kainuu.fi/uutiset/tartuntojen-maara-edelleen-korkea-suositukset-alueen-vaestolle-ja-alueella-matkaileville

Yhteistyökumppanimme Intersport Kajaanissa on voimassa seura-alennukset Papasin jäsenille hyllyostoista seuraavasti: Salibandymailat -10% lisäalennus Intersportin kampanjahinnoista, salibandytarvikkeet, mv-varusteet, salibandykengät, lavat sh -20% ja muut kengät ja tekstiilit sh -15%. Kerro kassalla olevasi Papasin jäsen ja pyydettäessä näytä myClub jäsenkorttiasi, niin saat alennuksen.

Seuran työntekijöiden yhteystiedot:
Seuratyöntekijä: Sarita Kuusisto p. 0442443180 sarita.kuusisto@papas.fi
Valmennuspäällikkö: Petri Eskelinen p. 0413176066 valmennuspaallikko@papas.fi