4.2.2022 15:10
Papas Ry

Seuratiedote 2/2022

Papas ry järjestää talvipäiväleirin 1-3lk Kajaanihallilla 8.-11.3.2022, joka päivä klo 9-15! Ilmoittautuminen on auennut ja mikä parasta, voit valita ilmoittaudutko yhdelle vai useammalle leiripäivälle. Ilmoittautuminen Papaksen kotisivujen kautta www.papas.fi > tapahtumat > kesäleirit. Ilmoittautuminen päättyy 28.2.2022. Tervetuloa mukaan!

Kevään 2022 toimintamaksu (40€) on lähetetty eilen (3.2.2022). Toimintamaksu on tarkoitettu seuran kaikille pelaajille ja maalivahdeille, jotka osallistuvat Salibandyliiton tai muuhun sarjatoimintaan.

COVID-19 tilannepäivitys: Muistetaan edelleen, ettei harjoituksiin tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita (oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky). Pidetään huolta käsihygieniasta ja pestään kädet ennen harjoituksia sekä heti harjoitusten jälkeen. Joukkueen ulkopuoliset henkilöt eivät tule pukuhuoneisiin eivätkä saa jäädä seuraamaan harjoituksia paikanpäälle. Tämä koskee kaikkia harjoitus- tai pelipaikkoja. Pukukopissa vietettyä aikaa tulee minimoida (riskialttein paikka koronan suhteen), joten esimerkiksi palaverit pidetään kentän puolella ja vaatteiden vaihto tapahtuu mahdollisuuksien mukaan jo kotona. Vanhempainpalaverit tms. tulee järjestää etäyhteyksillä.

Jokaisen seuran jäsenen on ilmoittauduttava harjoituksiin myClubissa. Koronatilanteen vuoksi seura ja joukkueen taustat ovat velvoitettuja pitämään 14 päivää kirjaa harjoitustapahtumiin osallistuvista henkilöistä. Valmentaja, apuvalmentaja tai joukkueenjohtaja voi ladata MyClub Coach -sovelluksen puhelimeensa ja kirjata sillä tapahtumiin osallistujat (myös vahvistaa ennakkoilmoittautuneet). Osallistumisen vahvistaminen onnistuu myös selaimella myClubissa.

Kainuun Soten uusin koronatiedote (4.2.2022): https://sote.kainuu.fi/uutiset/kainuuseen-ei-esiteta-uusia-rajoituksia-jatkossa-edellytetaan-laajoja-terveysturvallisuustoimia
Salibandyliiton uusin tiedote (31.01.2022): https://salibandy.fi/fi/uutiset/rajoitukset-poistumassa-nain-otteluruuhkaa-on-tarkoitus-purkaa/

Yhteistyökumppanimme Intersport Kajaanissa on voimassa seura-alennukset Papasin jäsenille hyllyostoista seuraavasti: Salibandymailat -10% lisäalennus Intersportin kampanjahinnoista, salibandytarvikkeet, mv-varusteet, salibandykengät, lavat sh -20% ja muut kengät ja tekstiilit sh -15%. Kerro kassalla olevasi Papasin jäsen ja pyydettäessä näytä myClub jäsenkorttiasi, niin saat alennuksen.

Seuran työntekijöiden yhteystiedot:
Seuratyöntekijä: Sarita Kuusisto p. 0442443180 sarita.kuusisto@papas.fi
Valmennuspäällikkö: Petri Eskelinen p. 0413176066 valmennuspaallikko@papas.fi