8.9.2021 13:43
Papas Ry

Seuratietote 9/2021

Papas-päivä tulee taas! Koko seuran yhteistä päivää vietetään sunnuntaina 3.10. Kyseisenä päivänä mm. valokuvataan kaikki kilpajoukkueet ammattivalokuvaajan toimesta. Päivä kannattaa merkata jo kalenteriin, lisätietoa ohjelmasta tulossa lähiaikoina!

Yhdistyksen kevätkokouksessa (24.5.2021) hyväksyttiin seuran jäsenmaksu ja toimintamaksu kaudelle 2021-2022. Jäsenmaksu on 35€ ja toimintamaksu 80€. Jäsenmaksu laskutetaan syyskuussa, toimintamaksu (osa 1, 40€) marraskuussa ja toimintamaksu (osa 2, 40€) tammikuussa. Jäsenmaksu lähetetään kaikille seuran jäsenille ja toimintamaksu kaikille pelaajille.

Maksujen perintää hallinnoi seura maksun eräännyttyä. Maksumuistutus lähetetään, kun maksu on 14pv myöhässä. Huomautus + huomautusmaksu 5€ lähetetään, kun maksu on 28pv myöhässä. Lasku siirretään perintään (+korot ja kulut), kun maksu on 42pv myöhässä. Maksattehan laskut eräpäivään mennessä.

Kauden 2021-2022 Salibandyn pelipassimyynti on alkanut 1.8.2021. Pelaajan tulee hankkia Salibandyliiton järjestämiin kilpailuihin / turnauksiin oikeuttava pelipassi ennen ensimmäistä ottelua, kuten kilpailusäännöissä on määrätty. Pelipassin ostaminen tapahtuu Olympiakomitean Suomisport-järjestelmästä (www.suomisport.fi). Huomioittehan, että edellinen pelipassi+vakuutus päättyi 31.7.2021, joten on tärkeää hankkia uusi pelipassi+vakuutus jo nyt, turvaamaan myös pelaajan harjoittelua. Lisätietoja pelipasseista löydät täältä: https://salibandy.fi/fi/palvelut/pelaajalle/pelipassit-pelaajalle/

COVID-19 tilanne elää koko ajan. Joukkueet saavat jatkaa harjoittelua sisätiloissa 8.9. alkaen. Muistetaan edelleen, ettei harjoituksiin tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita (oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky). Pidetään huolta käsihygieniasta ja pestään kädet ennen harjoituksia sekä heti harjoitusten jälkeen. Valmentajat käyttävät harjoituksissa maskia.

Yhteistyökumppanimme Intersport Kajaanissa on voimassa seura-alennukset Papasin jäsenille hyllyostoista seuraavasti: Salibandymailat -10% lisäalennus Intersportin kampanjahinnoista, salibandytarvikkeet, mv-varusteet, salibandykengät, lavat sh -20% ja muut kengät ja tekstiilit sh -15%. Kerro kassalla olevasi Papasin jäsen ja pyydettäessä näytä myClub jäsenkorttiasi, niin saat alennuksen. Seuran logolla varustetut tuotteet voi tilata Intersportin seurakaupasta: https://seurakauppa.intersport.fi/seura/papas-salibandy/.

Seuran työntekijöiden yhteystiedot:
Seuratyöntekijä: Sarita Kuusisto p. 0442443180 sarita.kuusisto@papas.fi
Valmennuspäällikkö: Petri Eskelinen p. 0413176066 valmennuspaallikko@papas.fi