2021-08-18 13:15
Papas Ry

Seuratiedote 8/2021

Yhdistyksen kevätkokouksessa (24.5.2021) hyväksyttiin seuran jäsenmaksu ja toimintamaksu kaudelle 2021-2022. Jäsenmaksu on 35€ ja toimintamaksu 80€. Jäsenmaksu laskutetaan syyskuussa, toimintamaksu (osa 1, 40€) marraskuussa ja toimintamaksu (osa 2, 40€) tammikuussa. Jäsenmaksu lähetetään kaikille seuran jäsenille ja toimintamaksu kaikille pelaajille.

Maksujen perintää hallinnoi seura maksun eräännyttyä. Maksumuistutus lähetetään, kun maksu on 14pv myöhässä. Huomautus + huomautusmaksu 5€ lähetetään, kun maksu on 28pv myöhässä. Lasku siirretään perintään (+korot ja kulut), kun maksu on 42pv myöhässä. Maksattehan laskut eräpäivään mennessä.

Kauden 2021-2022 Salibandyn pelipassimyynti on alkanut 1.8.2021. Pelaajan tulee hankkia Salibandyliiton järjestämiin kilpailuihin / turnauksiin oikeuttava pelipassi ennen ensimmäistä ottelua, kuten kilpailusäännöissä on määrätty. Pelipassin ostaminen tapahtuu Olympiakomitean Suomisport-järjestelmästä (www.suomisport.fi). Huomioittehan, että edellinen pelipassi+vakuutus päättyi 31.7.2021, joten on tärkeää hankkia uusi pelipassi+vakuutus jo nyt, turvaamaan myös pelaajan harjoittelua. Lisätietoja pelipasseista löydät täältä: https://salibandy.fi/fi/palvelut/pelaajalle/pelipassit-pelaajalle/

Papas ry osallistuu Kainuun Liikunnan järjestämään urheiluseuran kehittämisprosessiin. Prosessin aikana tarkastellaan mm. seuran arvoja ja toimintatapoja. Nyt haluammekin kuulla, missä Papas on onnistunut ja mitä pitäisi vielä kehittää. Kysely on sähköinen ja tarkoitettu kaikille seuran jäsenille. Kysely vie aikaa 1-2 minuuttia ja toteutetaan pääsääntöisesti harjoituksien aluksi valmentajien ohjeistuksella. Kyselyyn voi vastata myös nyt tästä linkistä: https://forms.gle/th9Ujs2JWVNrywAp7, kiitos jo etukäteen jokaisesta vastauksesta!

Seuran harrastetoiminta käynnistyy syyskuun alussa. Tarjolla on harrasteryhmiä niin lapsille kuin aikuisillekin. Lasten harrasteryhmien ilmoittautuminen on jo auennut ja tarkempaa tietoa löytyy Papaksen kotisivuilta www.papas.fi. Aikuisten harrasteryhmien ilmoittautuminen avautuu viikolla 33. Toiminnasta tiedotetaan niin kotisivuilla, facebookissa kuin whatsapp-ryhmissäkin.

COVID-19 tilanne elää koko ajan. Muistetaan edelleen, ettei harjoituksiin tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita (oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky). Pidetään huolta käsihygieniasta ja pestään kädet ennen harjoituksia sekä heti harjoitusten jälkeen. Valmentajat käyttävät harjoituksissa maskia.

Yhteistyökumppanimme Intersport Kajaanissa on voimassa seura-alennukset Papasin jäsenille hyllyostoista seuraavasti: Salibandymailat -10% lisäalennus Intersportin kampanjahinnoista, salibandytarvikkeet, mv-varusteet, salibandykengät, lavat sh -20% ja muut kengät ja tekstiilit sh -15%. Kerro kassalla olevasi Papasin jäsen ja pyydettäessä näytä myClub jäsenkorttiasi, niin saat alennuksen.

Seuran työntekijöiden yhteystiedot:
Seuratyöntekijä: Sarita Kuusisto p. 0442443180 sarita.kuusisto@papas.fi
Valmennuspäällikkö: Petri Eskelinen p. 0413176066 valmennuspaallikko@papas.fi