2021-04-19 14:00
Papas Ry

Seuratiedote 4/2021

Seuran kauden 2020-2021 päätösjuhlaa vietetään tänä vuonna virtuaalisesti maanantaina 3.5. klo 19-20. Päätösjuhlaan ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet. Päätösjuhlan ohjelmassa on muun muassa palkitseminen (ts. julkistetaan joukkueiden palkitut, palkinnot jaetaan myöhemmin) ja kuulumisia menneestä kaudesta. Päätösjuhlaan ilmoittautuminen myClubissa (tapahtuma luotu juhla-ajankohdalle), ja linkki tapahtumaan jaetaan tapahtuman kommenttikenttään lähempänä ajankohtaa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ylimääräiset 10 euron suuruiset toimintamaksulaskut lähetetään jäsenille lähiaikoina. Maksuilla katetaan miinusta, jonka korona ja tämän myötä perutut tapahtumat ovat aiheuttaneet. Tapahtumia - mm. Kainuun Cupit ja junnuleirejä - on jouduttu perumaan toukokuusta 2020 lähtien. Korona on osaltaan vaikeuttanut myös seuran kumppanuustoimintaa ja sitä kautta vaikuttanut suunniteltuihin sopimustuloihin. Maksuilla katetaan seuran pakollisia menoja, kuten seuran päätoimisten työntekijöiden palkkoja ja kirjanpitoon liittyviä menoja. Ylimääräisellä toimintamaksulla turvataan seuran päivittäisen toiminnan jatkuminen. Osa joukkueista on lupautunut maksamaan jäseniensä toimintamaksut, jolloin lasku lähetetään suoraan joukkueille.

Yhteistyökumppanimme Intersport Kajaanissa on voimassa seura-alennukset Papasin jäsenille hyllyostoista seuraavasti: Salibandymailat -10% lisäalennus Intersportin kampanjahinnoista, salibandytarvikkeet, mv-varusteet, salibandykengät, lavat sh -20% ja muut kengät ja tekstiilit sh -15%. Kerro kassalla olevasi Papasin jäsen ja pyydettäessä näytä myClub jäsenkorttiasi, niin saat alennuksen.

Aurinkoista kevään jatkoa kaikille Papaslaisille!

Seuran työntekijöiden yhteystiedot:
Valmennuspäällikkö: Petri Eskelinen p. 0413176066 valmennuspaallikko@papas.fi
Seuratyöntekijä: Sarita Kuusisto p. 0442443180 sarita.kuusisto@papas.fi