2021-03-05 14:15
Papas Ry

Seuratiedote 3/2021

Kajaanihallin katsomotilat on suljettu kokonaan. Katsomossa ei saa oleskella eikä urheilla. Huolehditaan myös siitä, että joukkueet oikeasti odottavat omaa vuoroaan pukukopissa. Kentälle saavutaan vastan, kun edellinen joukkue on poistunut! Noudatetaan ohjeita, jotta saamme jatkossakin harjoitella Kajaanihallilla.

Papasin kerhotoiminta on lomalla vk 10, lukuunottamatta E-tyttöjen kerhoa Kajaanihallilla maanantaina 8.3. Joukkueiden harjoittelusta lomaviikon aikana valmentajat ohjeistavat erikseen.

Salibandyliiton sarjatoimintaan liittyvä viimeisin tiedote löytyy Salibandyliiton sivuilta osoitteesta: https://salibandy.fi/fi/uutiset/hallitus-kertoi-sulkutoimista-nain-ne-vaikuttavat-salibandyyn/

Papas tarjoaa tulevana kesänä viidelle nuorelle kesätyön! Etsimme kesätyöntekijöitä salibandyn päiväleireille, jotka järjestetään (tilanteen salliessa) heti kesäkuun alussa Kajaanissa. Etsimme timanttisia ohjaajia ja somettajaa, jotka ovat luotettavia ja oma-aloitteisia. Lajituntemus katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Papasilta kesätyötä voivat hakea Kajaanilaiset peruskoulunsa päättävät nuoret tai toisen asteen (lukio tai ammattikoulu) 1. ja 2. vuosikurssin opiskelijat. Edellytys työsuhteen solmimiselle on Kajaanin kaupungin nuorelle myöntämä kesätyöseteli ja palkka on sen mukainen (350€). Päivittäinen työaika on tavallisesti klo 9-15 ja kokonaistyöaika on 60h/työsuhde. Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.3.2021 mennessä. Kerro hakemuksessa kuka olet, mitä tehtävää haet (ohjaaja/somettaja) ja miksi olisit tehtävään sopiva. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päätyttyä. Jos kesäleirit peruuntuvat, olemme suunnitelleet kesälle muita työtehtäviä, jotta kesätyöt eivät peruunnu. Hae meille ja varmista itsellesi kesätyö kesäksi 2021! Lisätietoja ja hakemukset seuratyöntekijälle (yhteystiedot alla).

Aurinkoista ja rentouttavaa lomaviikkoa kaikille Papaslaisille!

Seuran työntekijöiden yhteystiedot:
Valmennuspäällikkö: Petri Eskelinen p. 0413176066 valmennuspaallikko@papas.fi
Seuratyöntekijä: Sarita Kuusisto p. 0442443180 sarita.kuusisto@papas.fi