2021-02-06 18:15
Papas Ry

Seuratiedote 2/2021

Papas tarjoaa tulevana kesänä viidelle nuorelle kesätyön! Etsimme kesätyöntekijöitä salibandyn päiväleireille, jotka järjestetään (tilanteen salliessa) heti kesäkuun alussa Kajaanissa. Etsimme timanttisia ohjaajia ja somettajaa, jotka ovat luotettavia ja oma-aloitteisia. Lajituntemus katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Papasilta kesätyötä voivat hakea Kajaanilaiset peruskoulunsa päättävät nuoret tai toisen asteen (lukio tai ammattikoulu) 1. ja 2. vuosikurssin opiskelijat. Edellytys työsuhteen solmimiselle on Kajaanin kaupungin nuorelle myöntämä kesätyöseteli ja palkka on sen mukainen (350€). Päivittäinen työaika on tavallisesti klo 9-15 ja kokonaistyöaika on 60h/työsuhde. Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.3.2021 mennessä. Kerro hakemuksessa kuka olet, mitä tehtävää haet (ohjaaja/somettaja) ja miksi olisit tehtävään sopiva. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päätyttyä. Jos kesäleirit peruuntuvat, olemme suunnitelleet kesälle muita työtehtäviä, jotta kesätyöt eivät peruunnu. Hae meille ja varmista itsellesi kesätyö kesäksi 2021! Lisätietoja ja hakemukset seuratyöntekijälle (yhteystiedot alla).

Salibandyliiton sarjatoimintaa käynnistellään alueelliset rajoitukset huomioiden. Salibandyliitolla on päivittyvä, pelien jatkumista koskeva sivusto osoitteessa: https://salibandy.fi/fi/info/koronapandemia/pelien-jatkuminen-alueittain-kevat-2021/.

Seura on uudistanut vuoden vaihteessa nettisivunsa. Sivustoa edelleen hieman hiotaan ja päivitetään, mutta kannattaa jo nyt käydä katsomassa uutta ulkoasua. Uudella sivustolla on uutena mm. joukkueiden pelaajalistat.

Muistuttelemme, että yhteistyökumppanimme Intersport Kajaanissa on voimassa seura-alennukset Papasin jäsenille hyllyostoista seuraavasti: Salibandymailat -10% lisäalennus Intersportin kampanjahinnoista, salibandytarvikkeet, mv-varusteet, salibandykengät, lavat sh -20% ja muut kengät ja tekstiilit sh -15%. Kerro kassalla olevasi Papasin jäsen ja pyydettäessä näytä myClub jäsenkorttiasi, niin saat alennuksen.

Seuran työntekijöiden yhteystiedot:
Valmennuspäällikkö: Petri Eskelinen p. 0413176066 valmennuspaallikko@papas.fi
Seuratyöntekijä: Sarita Kuusisto p. 0442443180 sarita.kuusisto@papas.fi