2021-01-05 14:50
Papas Ry

Seuratiedote 1/2021

Salibandyliiton sarjatoiminta on tauolla 10. tammikuuta saakka. Salibandyliiton koronavarautumisryhmä kokoontuu jälleen torstaina 7.1. ja/tai perjantaina 8.1, joten toivon mukaan saadaan tietoa sarjatoiminnan jatkosta jo loppuviikosta. Salibandyliitto odottaa päätöksiensä pohjalle viranomaislinjauksia.

Papasin hallitus kokousti eilen maanantaina 4.1. ja ohjeistaa jatkosta seuraavasti: Seuran kaikki joukkueet ja harrasteryhmät saavat jatkaa/aloittaa harjoittelun, huolehtien kuitenkin 20 henkilön kokoontumisrajoituksesta. Harjoituksiin saa osallistua siis enintään 20 henkilöä, ml. valmentajat.

Muistuttelemme, että yhteistyökumppanimme Intersport Kajaanissa on voimassa seura-alennukset Papasin jäsenille hyllyostoista seuraavasti: Salibandymailat -10% lisäalennus Intersportin kampanjahinnoista, salibandytarvikkeet, mv-varusteet, salibandykengät, lavat sh -20% ja muut kengät ja tekstiilit sh -15%. Kerro kassalla olevasi Papasin jäsen ja pyydettäessä näytä myClub jäsenkorttiasi, niin saat alennuksen.

Papasilla voi nykyään maksaa Smartumilla ja E-passilla omia, henkilökohtaisia maksuja. Smartumilla maksuvaihtoehdot ovat mobiilimaksu ja Smartum-setelit. E-Passilla maksuvaihtoedot ovat mobiili- ja verkkomaksu. Smartum-setelit on tuotava seuran toimistolle, muissa maksutavoissa kuitti tulee automaattisesti maksun jälkeen seuratyöntekijän sähköpostiin. Lisätietoa Smartumista ja E-Passista löydät heidän omilta sivuiltaan sekä näihin liittyvissä maksuasioissa voi olla suoraan yhteydessä seuratyöntekijään.

Seuran toimisto on jälleen auki ja työntekijät tavoitettavissa normaalisti. Tervetuloa käymään ja vaikka juomaan kuppi kahvia! 😊

Seuran työntekijöiden yhteystiedot:
Valmennuspäällikkö: Petri Eskelinen p. 0413176066 valmennuspaallikko@papas.fi
Seuratyöntekijä: Sarita Kuusisto p. 0442443180 sarita.kuusisto@papas.fi