21.12.2020 13:00
Papas Ry

Seuratiedote 12/2020

Tiedote pitää sisällään ajankohtaisia asioita seuran arjesta. Tiedote jaetaan myClubin kautta jokaiselle seuran jäsenelle. Tiedote pyritään pitämään selkeänä ja ytimekkäänä.

Kajaanihallin aulaan on ilmestynyt syksyn aikana limsa-automaatti, josta voi ostaa kolikoilla eri juomia. Seteleitä voi vaihtaa kolikoiksi hallimestareilta kajaanihallin ”luukulta”. Papas hallinnoi automaattia, joten jos siihen liittyen on kysyttävää tai kehitysideoita, voi olla seuratyöntekijään yhteydessä.

Papasilla voi nykyään maksaa Smartumilla ja E-passilla omia, henkilökohtaisia maksuja. Smartumilla maksuvaihtoehdot ovat mobiilimaksu ja Smartum-setelit. E-Passilla maksuvaihtoedot ovat mobiili- ja verkkomaksu. Smartum-setelit on tuotava seuran toimistolle, muissa maksutavoissa kuitti tulee automaattisesti maksun jälkeen seuratyöntekijän sähköpostiin. Lisätietoa Smartumista ja E-Passista löydät heidän omilta sivuiltaan sekä näihin liittyvissä maksuasioissa voi olla suoraan yhteydessä seuratyöntekijään.

Salibandyliiton sarjatoiminta on tauolla 10.tammikuuta saakka. Salibandyliiton hallitus on päättänyt, että kilpailukautta voidaan jatkaa aina toukokuulle saakka, jotta kaikki sarjat saadaan pelattua loppuun saakka. Uutinen kokonaisuudessaan luettavissa https://salibandy.fi/fi/uutiset/salibandyn-sarjatoiminta-tauolla-10-1-2021-asti-koko-maassa/.

Papasin hallitus on päivittänyt koronaohjeistusta ja se on voimassa 18.12 alkaen. Koronaohjeistus kokonaisuudessaan liitteenä.

Seuran toimisto on suljettu 3.1.2021 saakka, sillä työntekijät tekevät töitä etänä ja/tai pitävät vapaata. Nähdään taas 4.1. alkaen toimistolla.

Rauhallista joulua ja liikunnallista vuotta 2021 kaikille Papas-jäsenille!
 

Seuran työntekijöiden yhteystiedot:
Valmennuspäällikkö: Petri Eskelinen p. 0413176066 valmennuspaallikko@papas.fi
Seuratyöntekijä: Sarita Kuusisto p. 0442443180 sarita.kuusisto@papas.fi